Velkommen til Aktivitetskaféen

Aktivitetskaféen til Kirkens Bymisjon er åpen for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker i Drammen med ulike utfordringer i livet og hverdagen.

Kafeen er rusfri og vi ønsker at den skal være et hyggelig samlingssted for alle; være seg om du ønsker en rimelig lunsj, en prat eller bare et avbrekk i dagen.

Vi serverer et sunt og variert måltid hver ukedag mellom: 1130-1230, til 40,- inkl. drikke. Ellers i vår åpningstid er det muligheter for kjøp av påsmurt, salat og lignende. 

Kjøkkenet er en del av Kirkens Bymisjons arbeidspraksis, KB Utvikling.

På Aktivitetskaféen er det mulighet for å slå av en prat med de ansatte eller frivillige som er i kafeen, eller du kan lese avisen i fred og ro. Gjester hos oss kan låne pc med tilgang til internett.

Vi har også et bredt tilbud om ulike aktiviteter i form av kurs, turer m.v. Informasjon om dette henger på tavlen ved inngang. Vi tilbyr et helhetlig aktivitetsopplegg med et godt og innarbeidet nettverk. Les mer om våre aktiviteter her. 

Aktivitetskafeen er også en base for flere av Kirkens Bymisjons tiltak i Drammen:

Vi har åpent mandag til fredag fra kl. 1000-1500. 

På kafeen er alle velkomne, uansett hvor en befinner seg i livet og hvilke utfordringer man måtte stå overfor. Muligheten her er mange, og bare til kontakt!

Kontakt oss!