Meny

 

Vinternattfestival

Publisert dato:  18.02.2005

 

Det Norske Kammerorkester arrangert sist helg Vinternattsfestival, og i samarbeid med Kirkens Bymisjon ble det lørdag 12. februar musikalsk gjestebud i Kulturkirken Jakob. 

Vinternattfestivalen ble en suksess. 

Samarbeidet med Det Norske Kammer-orkester har vært en suksess for begge parter.  Lørdagen ga dette seg utslag både i  publikums sammensetning, og ikke minst gjennom vårt musikalske gjestebud. 

Etter første konsert var det duket for suppepause i Norsk Design- og Arkitektursenter. Bymisjonssenteret sto for servering av god og varm suppe. Før nattkonserten tok til var det samtale mellom Leif Ove Andsnes og Anders Rogg, da kom festivalstemningen på plass slik det ellers kun lykkes under adskillig mer intime forhold.

Samtalen omhandlet erfaringer og refleksjoner om musikkens betydning og formidling, både i forhold til podiet og i eldreomsorgen. Begge jobber med musikk og formidling av musikk.  Anders Rogg på Vålrenga Bo- og servicesenter, og Leif Ove Andsnes på verdens scener.  De har en god og gjensidig respekt for hverandres formidling av musikk, og lyttet og spurte hverandre ut om erfaringer.

Samtalen ble avsluttet av firehendig flygel med Leif Ove Andsnes og Anders Rogg.