Meny

 

Norwegian gir bort hjemreiser

Publisert dato:  22.12.2005

Brukere av Bymisjonenes virksomheter som vanligvis ikke ville hatt råd til å reise hjem til jul, kan nå få muligheten likevel. Flyselskapet Norwegian gir nemlig bort hjemreiser.

Tilbudet gjelder fra i dag og ut året, og omfatter innenlands flygninger på alle selskapets strekninger. Det er brukere av alle Bymisjonenes virksomheter som ikke har råd til å besøke familie i jula, som får tilbudet.
- Norwegian har et ønske om å få alle hjem til jul, og vi vet at det finnes mange som ikke har muligheten til en flyreise av økonomiske grunner. Derfor ønsker vi å tilby dette til de som har det ekstra vanskelig og er brukere av Bymisjonen, skriver informasjonssjef i Norwegian, Anne Grethe Ellingsen, i en mail.

- Konkret håndslag
Konstituert generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Johannes Heggland, synes Norwegians henvendelse er et veldig hyggelig bidrag til personer som ofte bare er tilskuere til den vanlige julefeiringen.
- Dette er et veldig konkret håndslag til mennesker som ellers ville hatt økonomiske problemer med å besøke folk de er glade i. Jeg synes Norwegian tar samfunnsansvar gjennom denne gaven, sier han.

Innenlandsrutene
Norwegian flyr følgende innenlandsstrekninger (tur/retur): Oslo-Stavanger, Oslo-Bergen, Oslo-Trondheim, Oslo-Bodø, Oslo-Harstad/Narvik, Oslo-Tromsø og Oslo-Alta.