Meny

 

Engelsborg eldresenter i bussulykke

Publisert dato:  30.08.2004

Det er med tungt hjerte vi forteller at en buss med 35 pensjonister fra Engelsborg eldresenter, i dag formiddag kjørte utfor veien ved Randsfjorden. En person omkom i ulykken, og to er hardt skadet, men ikke livstruende. Ytterligere seks personer er sendt til sykehuset med mindre skader.

Engelsborg eldresenter var på vei til Beitostølen under sin årlige høsttur da ulykken inntraff. - Engelsborg har brukt samme busselskap i 23 år, og det var en dyktig og habil sjåfør som kjørte bussen, forteller daglig leder på Engelsborg, Grete Jensen.

Et lokalt kriseteam bestående av helse- og omsorgspersonell, inklusiv prest, er på stedet. Fra Kirkens Bymisjon Oslo drar nå fungerende avdelingsdirektør Gudmund Fosse, Aldring og kultur, samt Eivind Willoch og ansatte fra Sofienbergsenteret opp til Randsfjorden Gjestegård for å bistå.  - Det er en tung dag for Kirkens Bymisjon, og våre tanker går til de forulykkede og deres pårørende, sier avd.dir. Gudmund Fosse.

Bymisjonsprest Olga Tvedt og informasjonssjef Per Frogner er i dag til stede på Engelsborg Eldresenter for å støtte de tilstedeværende, samt svare på spørsmål fra media.

Videre informasjon:
Kommunen har opprettet pårørendetelefon: tlf 61 15 14 48.
Fungerende avd.dir. Gudmund Fosse: 99 51 26 88
Info.sjef Per Frogner svarer på telefon fra pressen: 99 50 00 25

Les mer:
Nettavisen http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/article272387.ece
VG http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=242333
Dagbladet http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=242333
NTB http://bt.no/innenriks/article284801