Meny

 

Takker for aksjonsglede

Kirkens Bymisjons Lys i Mørket-aksjon har i år hatt en meget gledelig start. Etter at SMS-aksjonen “Gled en som gruer seg til jul” ble presentert på facebook, har mer enn 12000 mennesker svart med 80 gavekroner til julemiddager for vanskeligstilte

Publisert dato:  25.11.2011

- Dette er en stor glede som først og fremst viser folks varme og vilje til omsorg. Vi er dypt takknemlige for denne responsen, sier konstituert generalsekretær Johannes Heggland.

Kirkens Bymisjon mener det er deling-stafetten på Facebook som er hovedårsaken til den gode aksjonsstarten. Ca 14 000 personer har delt eller på andre måter respondert på facebookbudsskapet til Bymisjonen.  SMS-aksjonen har til nå fått inn ca 1 million kroner til varme måltider.

- Det er viktig for oss å understreke at dette også gir oss midler til å skape fellesskap også etter jul.  Varme måltider og sosialt samvær er noe av det viktigste vi kan tilby i vårt arbeid- hele året, sier generalsekretæren.
Noe av annonsemateriellet er nå endret fra "julemiddager" til "varme måltider" for å understreke dette perspektivet. Dette skjer også i anerkjennelse til de mange giverne som faktisk hjalp organisasjonen å nå det første målet med fokus på julemiddager.  

Kirkens Bymisjon driver  kafeer og møtesteder i byer over hele landet.

Se kampanje og engasjementet på www.facebook.com/bymisjon 

Se også Rekordmange får julemiddag i avisa Vårt Land