Meny

 

Strikkeplagg strømmer inn til Bymisjonen

– Vi vet at det ligger mye kjærlighet og omtanke bak hver maske og at slike plagg varmer langt mer enn bare kalde tær og fingre.

Publisert dato:  27.10.2011

Hans Jacob Torkildsen, Anne Gundersby Djup, Guri Pfeifer og Karin Range viser fram noen av plaggene Bymisjonen i Oslo allerede har mottatt etter at Hobbyklubben startet sin strikkekampanje.Hobbyklubben startet for kort tid siden en strikkekampanje der de oppfordrer strikkeglade medlemmer til å engasjere seg for Kirkens Bymisjon. Med seg på laget har de fått både Dale Garn og designerduoen Arne & Carlos, som for anledningen har laget to fine oppskrifter i Kirkens Bymisjons farger.

Se Hobbyklubben for oppskrift og mer informasjon.

– Vi har lenge ønsket å være med på å gjøre en forskjell, og tok derfor kontakt med Kirkens Bymisjon, forteller Guri Pfeifer i Hobbyklubben.

– I kampanjen oppfordrer vi alle til å strikke luer, votter, sokker og andre småplagg, for så å sende det inn til sin nærmeste Bymisjon – til en som trenger det fra en strikkeglad giver i Hobbyklubben.

Varme

Kirkens Bymisjon har i mange år mottatt hjemmestrikkede plagg, men nå strømmer det inn mer enn noen gang.

– Vi mottar mange plagg hver eneste dag nå. Vi vet at det ligger mye kjærlighet og omtanke bak hver maske og at slike plagg varmer langt mer enn bare kalde tær og fingre. Derfor er vi veldig glade for å ha Hobbyklubben og deres medlemmer med på laget, sier Anne Gundersby Djup i Bymisjonen i Oslo.