Meny

 

Strikkekampanje for Kirkens Bymisjon

Publisert dato:  19.09.2011

Oppfordrer til å strikke for Kirkens Bymisjon

Idealistiske medarbeidere i Hobbyklubben hos Tanum Bokklubber drar nå i gang en strikkekampanje, der de oppfordrer strikkeglade medlemmer til å engasjere seg for Kirkens Bymisjon. Med seg på laget har de fått både Dale Garn og designerduoen Arne&Carlos, som for anledningen har laget to fine oppskrifter i Kirkens Bymisjons farger.

Vi hadde i lengre tid ønsket å være med på å gjøre en forskjell, sier Guri Pfeifer i Hobbyklubben. For et halvt år siden tok vi kontakt med Kirkens bymisjon for å spørre om det kunne være interessant å samarbeide. Aksjonsnavnet vårt var "Lue i mørket", som jo passer godt til Lys i Mørket. Derfor har vi nå oppfordret alle medlemmene våre til å strikke luer, votter, sokker og andre småplagg, for så å sende det inn til sin nærmeste Bymisjon.

Til en som trenger det fra en strikkeglad giver i Hobbyklubben.
Kirkens Bymisjon har i mange år mottatt hjemmestrikkede plagg til våre brukere. Vi vet at det ligger mye kjærlighet og omtanke bak hver maske og at slike plagg varmer langt mer enn bare kalde tær og fingre. Derfor er vi veldig glade for å ha Hobbyklubben med på laget!

Vil du vite mer om strikkekampanjen eller laste ned Arne&Carlos oppskriftene gratis? Se: www.hobbyklubben.no