Meny

 

Sodexo forlenger avtale med Bymisjonen

Kantineselskapet Sodexo har inngått en ny, treårig samarbeidsavtale med Kirkens Bymisjon Oslo. I tillegg gir selskapet 100.000 kroner til Camp Hudøy.

Publisert dato:  28.02.2011

Hudøy-leder Finn E. Brøndal og seniorrådgiver i Kirkens Bymisjon, Johannes Heggland mottar en sjekk på 100.000 kroner fra driftssjef Roger Borge i Sodexo.

Sodexo har siden 2004 vært en viktig støttespiller for organisasjonen. Selskapet har blant annet bidratt med mat og arbeidskraft til gjestebud, julaftenfeiringer og grillfester for Bymisjonens brukere, og hjulpet til med opppussingen av kjøkkenet ved to av virksomhetene.

- Skaper spesielle opplevelser

Den nye avtalen, som i første omgang strekker seg til utgangen av 2013, har en verdi på 150.000 kroner årlig. 100.000 kroner gis i form av naturalia og arbeidskraft, og 50.000 kroner er direkte pengestøtte.

- Dette betyr mye for virksomhetene våre, som selv ikke har økonomi til å sette i stand slike arrangementer. Sodexo er med på å skape flotte rammer og spesielle opplevelser for våre gjester, opplevelser som de ikke er vant med, sier næringslivsansvarlig i Kirkens Bymisjon, Henning Høiner.

Overrakte sjekk

Administrerende direktør Lars Furu i Sodexo har vært en viktig samarbeidspartner for Kirkens Bymisjon.

Samarbeidsavtalen ble underskrevet i forbindelse med administrerende direktør Lars Furus avskjedsmarkering på NHO-huset på Majorstua mandag.

Selskapet benyttet anledningen til å gi en gave til Camp Hudøy, som drives av Kirkens Bymisjon Oslo. Driftssjef Roger Borge overrakt en sjekk på 100.000 kroner til Hudøy-leder Finn Edvin Brøndal.

- Jeg kan ikke huske å ha fått en så stor pengegave fra et firma noen gang. Dette betyr veldig mye for oss, sier Brøndal.

Pengene skal blant annet brukes til å pusse opp en av sovesalene på Hudøys 11 leirsteder. I løpet av sommeren ferierer 1350 barn fra hele Oslo på øya.

- Alle som har vært barn, vet at det å legge seg på et fremmed sted ikke alltid er lett. Når det er ryddig og pent vedlikeholdt rundt barna, er det også trygt, sier han.