Meny

 

Rause frisører

Da Ramsvik Frisører nylig markerte sitt 40-årsjubileum, overrakte Sigmund Ramsvik en sjekk på 25 685 kroner til Kirkens Bymisjon Bergen. - Det er kjekt at folk ser at vi finnes, sier Thor Brekkeflat.

Publisert dato:  28.03.2011

Ramsvik Frisører markerte nylig sitt 40-årsjubileum på en litt uvanlig måte. Alle som ble invitert til jubileumsfesten på Hotel Norge, fikk på forhånd klar beskjed om at eier og gründer Sigmund Ramsvik ikke ville ha noen gaver. Derimot ville han gjerne at gjestene skulle gi en pengegave til et godt formål. De vel 200 gjestene tok imot oppfordringen, og i alt kom det inn 51 370 kroner. Summen ble delt mellom Ungdomshuset på Voss og Kirkens Bymisjon i Bergen.

- Hele virksomheten startet på Voss. Derfor ønsket vi å gi et bidrag der. I tillegg kjenner Sigmund Ramsvik godt til Kirkens Bymisjon i Bergen og setter pris på bredden i arbeidet, sier adm. dir. Kristin Blytt Davidsen i Ramsvik Frisører.

– Bymisjonen jobber lokalt og har gjort mye flott over lang tid. Det ble enda kjekkere å feire jubileet når vi fikk anledning til å gi bort disse gavene!Gründeren bak Ramsvik Frisører, Sigmund Ramsvik (t.h.) kunne overrekke en fin sum til Kirkens Bymisjon i Bergen, her representert ved Thor Brekkeflat.

Bymisjonsprest Thor Brekkeflat fikk gleden av å ta imot sjekken på
25 685 kroner på vegne av organisasjonen.

– Det er kjekt at folk ser at vi finnes, og setter pris på det vi gjør - og at de gjør slike konkrete ting som å samle inn penger til vårt arbeid. Det er vi avhengige av! fastslår Thor.