Meny

 

Konsert på Oslo S

Kirkens Bymisjonen inviterer alle til konsert på Oslo S torsdag 8. desember. Møt oss på stasjonen fra klokken 14.00.

Publisert dato:  07.12.2011

Torsdag 8. desember er Kirkens Bymisjon igjen til stede med sin årlige aksjonsmarkering i publikumshallen på Oslo S.  «Gled en som gruer seg til jul» er tema. Det blir bøsseinnsamling, konsert, lystenning og prisutdeling i løpet av ettermiddagen .

Program

15.30: Einar Stenseng (folkrock)
16.00: Siri Nilsen - aktuell med den nye plata "Alle snakker sant"
16.30: Lystenning for byen og utdeling av Brosteinprisen 2011:
 
Lystenningsgjester er generalsekretær Åsne Havnelid (Norges Røde Kors), Arild Knutsen (Foreningen for Human Narkotikapolitikk) og bildekunstner Bjørg Thorhallsdottir. Konstituert generalsekretær i Kirkens Bymisjon Johannes Heggland leder programmet.

Brosteinprisen 2011 gis til leder i Antirasistisk senter Kari Helene Partapuoli


17.00: Stereopol (rock)

Aksjonsmarkeringen er en del av Lys i mørket-kampanjen som Bymisjonen startet i november med å henge strikkeskjerf på alle lyktestolper i Karl Johans gate.

Oppfordringen om å «gi to middager» ved å sende SMS GLEDE til 2490 er til nå blitt fulgt opp av mer enn 15 000 personer etter en rekordartet spredning på bla. Facebook

Livsviktig med fellesskap

 Lys i Mørket- aksjonen går  videre med fokus på sosiale møtesteder, fellesskap og nettverk.
-Måltidsfellesskap og sosialt nettverk kan være livsviktig, sier Kari Gran, leder for kafeen Møtestedet i Kirkens Bymisjon.-  Isolasjon gjør mennesker syke, og mat og en kopp kaffe er vesentlige  virkemidler for å skape gode møter mellom mennesker.

Les mer om Brosteinprisen til Kari Helene Partapuoli