Meny

 

Kirkens Bymisjon får bokhonorar fra Stormberg

I forbindelse med utgivelsen av en ny bok, ba klesprodusenten Stormberg blogglesere stemme på hvem som burde få forfatterhonoraret. Kirkens Bymisjon i Kristiansand vant med 38 prosent av stemmene.

Publisert dato:  22.03.2011

Steinar J. Olsen, gründer, eier og daglig leder av Stormberg. Foto: Stormberg.Mange av leserne på Stormberg-gründer Steinar J. Olsens blogg kom med forslag til hvilke samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner som burde få forfatterhonoraret. Av alle forslagene ble det plukket ut 10 kandidater, som var med i avstemmingen.

Minst 50.000

Til slutt ble Kirkens Bymisjon Kristiansand stemt frem som vinner med 38,7% av stemmene. Størrelsen på honoraret avhenger av bokens salgstall, men Stormberg garanterer for minst 50.000 kroner.

- Kirkens Bymisjon ønsker å utgjøre en forskjell for mennesker. Bokhonoraret fra Stormberger inspirerer og bidrar til å gjøre det mulig, sier daglig leder og gateprest Øyvind Stabrun.

- Vi i Stormberg gleder oss til å samarbeide med Kirkens Bymisjon. Vi er imponert over det arbeidet dere over mange år har lagt ned og de mulighetene dere gir til mennesker som ikke alle ser, skriver daglig leder av Stormberg, Steinar J. Olsen, på sin blogg.

Lanserer bok i mai

Boken "Stormberger", som lanseres i begynnelsen av mai, handler om hvordan små og store virksomheter kan ta et aktivt samfunnsansvar. Det blir egne kapitler om  inkluderende arbeidsliv, etisk handel, miljø, grunder- og oppstartsfasen, stamme- og bedriftskultur, samt et eget kapittel om kommunikasjon og bruk av sosiale medier.

Statsminister Jens Stoltenberg har allerede fått det første kapittelet om inkluderende arbeidsliv i gave.

Kirkens Bymisjon Kristiansand ønsker å takke Steinar, Stormberg og alle som har stemt på Kirkens Bymisjon!