Meny

 

Vant bil - og ga den til Bymisjonen

Publisert dato:  30.11.2009

Gerry Johannessen lovte at hvis han vant en Toyota Verso i en P4-konkurranse, skulle han gi den videre til Kirkens Bymisjon i Bergen. Som sagt, så gjort. Fredag var han på Kafé Magdalena for å overlevere bilen.

I konkurransen kunne enkeltpersoner gå inn på Toyotas nettsider og begrunne hvorfor nettopp de skulle vinne en bil. Deretter stemte P4s lyttere frem den begrunnelsen de syntes var best.

Johannessens tekst "Gledespatruljen", der han lover å gi bilen videre til Bymisjonen, slo tydeligvis godt an:
”I en tid der donasjonene fra næringsliv pga. finanskrisen har blitt mindre, og behov for hjelp blant de svakeste er minst like stor, var denne konkurransen en mulighet for meg til å bidra på en positiv måte for de som virkelig trenger det. Sånn sett er mitt ønske at Kirkens Bymisjon i Bergen skal få bilen dersom mitt bidrag når helt opp”, skrev Johannessen.

Takket være Johannessen og alle som stemte frem hans tekst på nettet, får Bymisjonen i Bergen nå en splitter ny syv-seters Toyota med gratis service. Rett etter at Johannessen ble stemt frem som vinner, reiste han til Kirkens Bymisjons Kafé Magdalena for å overlevere bilen.

- Dette er helt fantastisk. Jeg trodde ikke vi kunne nå opp og ble veldig overrasket og veldig glad, sier daglig leder Leif Jarle Theis ved Kirkens Bymisjon i Bergen til ba.no.

Hør radioreportasje på P4.

Bilen kommer godt med i det daglige arbeidet.
– Vi har ukentlige runder rundt til dagligvarebutikker i bergensområdet som gir oss varer til møtestedene våre. Vi trenger også bil til ungdomstiltaket, som har aktiviteter ulike steder i Bergen og til hjemmebesøk vi gjør hos barnefamilier, sier Theis.

Publisert: 30.11.2009