Meny

 

Helen Bjørnøy blir generalsekretær i Plan Norge

Publisert dato:  07.04.2008

Helen Bjørnøy gleder seg til å ta fatt på oppgaven i Plan Norge.

Helen Bjørnøy er tilsatt som konstituert generalsekretær i organisasjonen Plan Norge. - Jeg er glad for at Kirkens Bymisjon har gitt meg frihet til å ta denne utfordringen fra en annen organisasjon på så kort varsel. Dette er en viktig stilling i arbeidet med solidaritet, rettferdighet og kamp mot fattigdom, sier hun.

Helen Bjørnøy har permisjon fra Kirkens Bymisjon mens hun er konstituert generalsekretær i Plan Norge.

Bjørnøy kom som kjent tilbake til Kirkens Bymisjon i vinter, etter jobben som miljøvernminister i Stoltenberg-regjeringen.
Hun var nå seniorrådgiver med samfunnskontakt og organisasjonsutvikling som oppgaver.
Før statsrådsperioden var hun i 7 år generalsekretær i Kirkens Bymisjon.

- Helen Bjørnøy er en erfaren og engasjert leder med stor evne til å inspirere. Hun er kunnskapsrik og har et sterkt sosialt engasjement. Styret er derfor svært fornøyd med at Bjørnøy har tatt på seg den viktige oppgaven som konstituert generalsekretær for Plan Norge, sier styreleder i Plan Kristin Clemet i en pressemelding.

- Jeg synes det var flott å være tilbake i Bymisjonen, men er glad for at jeg igjen har fått permisjon for å gå inn i dette nye oppdraget. Jeg gleder meg til å ta fatt på Plans viktige arbeid for og blant barn, sier Helen Bjørnøy.
           
-  Vi har gledet oss over å ha Helen  tilbake i Kirkens Bymisjon. Vi hadde håpet å beholde henne og hennes kompetanse lenger, men forstår godt at hun med sin bakgrunn og erfaring tar imot en ny og stor utfordring som leder i en ideell organisasjon. Vi ønsker henne lykke til med den nye og viktige oppgaven, sier generalsekretær i Kirkens Bymisjon Sturla Stålsett

Helen Bjørnøy begynner i sin nye stilling mandag 14. april og har permisjon fra Kirkens Bymisjon til ny generalsekretær i Plan Norge er besatt.