Meny

 

Bymisjonsgjester på festspillene i Bergen

Publisert dato:  14.05.2008

Brukere av Kirkens Bymisjons virksomheter i Bergen kan glede seg til en kulturell opplevelse i særklasse. DnB Nor sponser nemlig gjestene med hundre gratisbilletter til årets festspill i Bergen.

Kirkens Bymisjon i Bergen har daglig kontakt med mange mennesker i ulike livssituasjoner. En del av dem som oppsøker Bymisjonens tiltak, har få muligheter til å nyte godt av byens kulturtilbud.

I år får hundre av dem sjansen til å bli med på Festspill. Kirkens Bymisjon i Bergen har nemlig fått hundre gratisbilletter til å dele ut blant sine brukere.

Ønsker nytt publikum
Festspillene har et ønske om å nå ut til flere publikumsgrupper, også de som av ulike grunner ikke pleier å oppsøke slike arrangementer.
– Bymisjonen har det nettverket som gjør det mulig å nå ut til folk vi ellers ikke når, sier festspilldirektør Per Boye Hansen.

Velger Brazz Brothers
De hundre billettene blir finansiert av DNB Nor, og blir fordelt på de ulike virksomhetene i bymisjonen: Ungdomstiltaket V13, Bymisjonssenteret, nærmiljøarbeidet Ada, og tiltakene innen rus og prostitusjon.

Det er fritt valg av forestillinger, men allerede nå vet vi at flere av familiene som benytter Åpen Barnehage og andre Ada-tiltak, vil velge seg billetter til Brazz Brothers/Fargespill-forestillingen i Grieghallen.