Meny

 

Aksjonsdag med kaffe og Katzenjammer

Publisert dato:  01.12.2008

Venke Knutson og Katzenjammer er blant artistene som spiller når Kirkens Bymisjon arrangerer aksjonsdag i ventehallen på Oslo S førstkommende torsdag. Mot slutten av dagen deles også Brosteinprisen ut.

Som alltid når Lys i Mørket-aksjonen tråkkes i gang med aksjonsdag, vil de reisende bli møtt med musikk og kaffe fra bøssebærende bymisjonærer når de kommer opp fra togene om morgenen.

Kirkens Bymisjon ønsker med dette å informere om vårt arbeid og minne folk om juleaksjonen Lys i Mørket. Flere artister har sagt seg villige til å spille på den lille scenen i ventehallen, blant andre jentebandet Katzenjammer, Venke Knutson, Kristin Minde, Carl Petter Opsahl, Hilde Halvordsrød og en jazztrio fra Musikkhøgskolen i Oslo.

Klokka 16 - 16.30 blir det også lystenning med blant andre kommunal- og regionalminister Magnhild M. Kleppa, stasjonssjef ved Grønland politistasjon Kåre Stølen og byråd for velferd og sosiale tjenester Jøran Kallemyr. Deretter blir Brosteinprisen delt ut til en person eller gruppe som har bidratt til å synliggjøre og bekjempe nød og urettferdighet i samfunnet.

Nytt av året: Hele dagen kan publikum komme med egne innspill på en stor tusjtavle, kalt ”Byens røst.”