Meny

 

Rykende fersk bymisjonsbakebok

Publisert dato:  24.10.2006

Kirkens Bymisjons nye bakebok ”Gi oss i dag” legges nå ut i butikkhyllene. Flere meritterte kokker, blant andre Arne Brimi og Lars Barmen, har bidratt med sine beste oppskrifter på brød og kaker. I tillegg har mange kjente bakerier (for eksempel Åpent Bakeri, Godt Brød og Kristines Franske Fristelser) røpet noen av sine hemmeligheter for oss.

Godt bakverk og vafler er som alle vet en viktig del av arbeidet i Kirkens Bymisjon. Derfor er mange av oppskriftene hentet fra Bymisjonens virksomheter rundt om i landet.

I tillegg til Hertzbergs kro, Mørk Gård og Ammerudhjemmet i Oslo er Josephines kafé i Stavanger, Kafé Magdalena i Bergen, Bymisjonskafeene i Bodø og Kristiansand, Kvinneloftet i Tromsø, Cafe Britannia i Fredrikstad, Veiskillet i Trondheim og Møtestedet i Drammen representert med spennende oppskrifter, gode bilder og små historier. Det gjør sitt til at boka fremstår som lekker, inspirerende og interessant.

Trykk her for å se omtale i Fredrikstad blad, Bergens Tidende, Romerikes Blad og Stavanger Aftenblad.

Boka er gitt ut på J.M. Stenersens forlag, og prisen er kr. 339,- kroner.
Boka selges til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid over hele landet.
Etterhvert vil det bli mulig å bestille boka også via denne nettsiden.