Meny

 

Minnekonsert for Jan Werner Danielsen

Publisert dato:  25.10.2006

Ammerud kultursenter arrangerer tirsdag 31. oktober kl. 18.00 en minnekonsert for Jan Werner Danielsen. Jan Werner skulle hatt konsert på Ammerudhjemmet kort tid før han døde, men måtte avlyse på grunn av sykdom. Han opptrådte ved kultursenteret flere ganger og uttrykte at han trivdes godt med sine konserter nettopp her. På minnekonserten deltar flere av hans samarbeidspartnere.

Søstrene Camilla og Maria Trøen, som har koret for Jan Werner siden 1999, kommer og bidrar med sanger som de sang sammen med ham. De blir akkompagnert av pianist Jens Andreas Kleiven. Søstrene er blant annet kjent fra TV-programmet "Beat for Beat" og samarbeid med flere kjent artister.

Jan Werner har sunget på Ammerudhjemmet to ganger tidligere og skrev på sin hjemmeside at han gledet seg veldig å komme tilbake til Ammerudhjemmet 26. september.  Nå blir det altså minnekonsert for den populære sangeren i stedet.

Benthe Vik, Margrethe Otterholt og Rolf Nicolaisen på Ammerudhjemmet bo- og kultursenter har tatt initiativ til konserten. Benthe Vik er selv fra Nord-Odal, Jan Werner hjembygd.

Alle som har lyst til å hedre og minnes Jan Werner er velkommen til gratis konsert på Ammerudhjemmet tirsdag 31.10.