Meny

 

Kirkens Bymisjon invitert til Kronprinsparets 5-årsmarkering

Publisert dato:  18.08.2006

I forbindelse med at det er fem år siden H.K.H. Kronprins Haakon og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit giftet seg og stiftet sitt humanitære fond, er Kirkens Bymisjon og 21 andre frivillige organisasjoner invitert til å delta på markeringen i Spikersuppa 26. august.

- Vi er veldig glade for at så mange frivillige organisasjoner vil være med og markere femårsdagen til vårt humanitære fond, sier Kronprinsparet i en pressemelding fra Slottet.

Besøker standen

Kronprinsparet under en reise til Mosambik.
                                               Foto: Slottet

Sammen med de andre organisasjonene er Bymisjonen invitert til å bemanne en stand i Spikersuppa. Kronprinsparet har satt av tid på ettermiddagen til å besøke alle organisasjonene.

- Gjennom markeringen ønsker vi å løfte frem det viktige arbeidet som gjøres - av organisasjoner og enkeltmennesker - for å gjøre en positiv forskjell i verden, sier Kronprinsparet videre.

Deler ut pris
I løpet av arrangementet, som starter klokka 12, vil kronprinsparet offentliggjøre årets tildeling fra H.K.H. Kronprinsens Haakon og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marits Humanitære Fond. Kronprinsen vil selv foreta overrekkelsen. I tillegg vil Kronprinsesse Mette-Marit overrekke en pris til vinneren av Fondets stilkonkurranse.

Sondre Lerche, Anne Grete Preus og Ralph Mayerz & The Jack Herren Band star for de musikalske innslagene under arrangementet.

I tillegg til selve markeringen 26. august, arrangerer kronprinsparet også et seminar på Universitetet i Oslo 25. august. H.K.H. Kronprins Haakon vil også holde et skoleforedrag for elevene på Marienlyst skole og Bjerke videregående skole i Oslo.