FREDRIKSTAD

Våre tiltak i Fredrikstad

 

Administrasjon - fylkesledelse - bryggekapell
Ved bryggepromenaden sentralt i Fredrikstad holder vår administrasjon/fylkesledelse til. I de åpne og lyse lokalene inntil byens Litteraturhus, kombineres kontorlandskap med sentralbord/resepsjon og bryggekapell. Ikke veldig store lokaler, men spenstige, synlige og inviterende. Ikke ulikt slik Kirkens Bymisjon ønsker å fremstå.

Elva renner forbi, som et symbol på livets gang. Stemningen er mangefasettert, avhengig av lys, vær, årstid. På veggene henger det en fotoutstilling fra våre ulike virksomheter i fylket. Her kan du også kjøpe produkter som er laget ved våre byverksteder i Sarpsborg og Halden.

Velkommen inn.

Oversikt over ansatte: Kontaktinformasjon finner du her.

 

Bryggekapell
Vi vil være der menneskene er. Derfor er det helt naturlig med et kapell på brygga. Her møtes både forskjellig troende og ikke-troende. Spesielt natt til søndag er det liv & røre her. Mange som er "på byen" stikker innom for en prat, gjerne over et gratis vaffelhjerte eller to. Og en varm kaffe.

Du er hjertelig velkommen.  Les mer om dette her.

Åpningstider:

Bryggekapellet er åpent alle hverdager fra kl. 09-15.00. Kvelds-/nattåpent fra lørdag kl. 22.00 til søndag kl. 02.00

Kontakt Gatepresten:

Tlf: 47 90 92 65, e-post: per.christian.skauen@bymisjon.no

 

Pedalen Fredrikstad
I den ombygde lokomotivstallen på Fredrikstad stasjon finner du et unikt fagmiljø for sykkel.

  • Salg av nye sykler og sykkelutstyr
  • Verksted, reparasjoner og service
  • Sykkelparkering i sykkelstallen 

Hos Pedalen kombineres lidenskap for sykkel, med høy kompetanse og kvalitet. I tillegg drives et viktig sosialfaglig arbeid til glede for mange.

 

 

Åpningstider:

Mandag-onsdag 09.00-15.30

Torsdag 09.00-18.00

Fredag 09.00-15.30

Lørdag stengt

 

 

I jobb
Mellom rusavhengighet og rusfrihet er det dager man kan jobbe, og dager hvor livet krever andre ting. Tilsvarende hvis psykiske lidelser er en utfordring. I jobb gir mennesker som ikke er i ordinært arbeid en mulighet til å utføre betalt dagsarbeid. Vi har mange arbeidsfolk med både ulik fagkompetanse og arbeidslyst. Arbeidsoppgaver kan bestilles av så vel privatpersoner, som offentlige etater og bedrifter. Eksempler på oppdrag: Flytting, rengjøring, snømåking, maling, hagearbeid og andre vedlikeholdsoppgaver. Oppdragsgiver faktureres i etterkant av utført arbeid.

 

Café Britannia
Britannia er en kafé slik kaféer pleide å være. God mat i inkluderende omgivelser til en pris man kan klare. Personalet i kafeen er en blanding av frivillige, ansatte og deltagere som er på vei tilbake til arbeidslivet. Vi vet at et raust møtested er viktig for alle mennesker i byen. Kom alene for en middag, eller møt en venn til en kopp kaffe. Her er det plass til alle.

Åpningstider:

Tirsdag - torsdag kl. 0900 - 1530

Fredag kl. 0900 - 1500

Søndag kl. 1200 - 1600