Meny

 

Adventskonsertene 2011

For 22. år på rad ble Adventskonsertene arrangert i Gamle Logen. Inntektene går til Kirkens Bymisjons arbeid for barn og unge.

Publisert dato:  19.10.2011

Adventskonsertene i Gamle Logen er blitt en tradisjon og en del av Kirkens Bymisjons årlige Lys i mørket-aksjon.  Søndag 27. november og søndag 4. desember var datoene for årets konserter.

Årets program var Puccinis opera “La Bohème” i kortversjon og norsk og internasjonal julemusikk og –sang. Se programmet her.

Konsertene er en dugnad mellom sangere, musikere og andre medvirkende, Gamle Logen og næringsliv.  Finn Røgenæs er initiativtaker og koordinator for alle de involverte kreftene som bidrar.

– Jeg har fulgt med på Bymisjonens arbeid med barn og unge, og er svært imponert. Ikke bare over hva de gjør, men også måten de gjør det på – med hjertevarme og respekt for det enkelte mennesket, sier Røgenæs.

 

Inntektene fra årets Adventskonserter går til FORUS, som er Bymisjonens senter for barn, unge og familier i Oslo. FORUS har tilbud til mennesker og familier som befinner seg i en vanskelig situasjon.